Ahhoz, hogy a legteljesebb élményt tudjuk neked nyújtani weboldalunkon, kérlek fogadd el a cookie-k használatát!  Elfogadom
Termékek Menü

MINI textilbőr neszesszer

Ár:
2.490 Ft
Elérhetőség: 14 NAPON BELÜL ELKÉSZÜL

MINI méretű neszesszer a saját igényeidhez és stílusodhoz igazodva. 


► minőségi textilbőr anyag
► vizes ruhával könnyen tisztítható
► kb. 10x15 cm

Mostantól az ESKA textilbőr neszesszerei is egyedi megrendelés alapján készülnek. Nem kell mást tenned, mint a legördülő menükből kiválasztani a számodra megfelelő variációkat és mi elkészítjük Neked a terméket.

Hogyan állítsd össze a neszesszered?

1. Kinek: Fiúnak vagy lánynak készül-e a neszesszer? (Ennek leginkább az állatos mintáknál van jelentősége.)

2. Alapszín: Milyen legyen a neszesszer alapszíne?

3. Minta: Milyen minta legyen rajta? 

4. Minta színe: Milyen legyen a minta színe? Amennyiben oroszlános mintát választasz ahol a sörényt és a fejet más-más színből szeretnéd, úgy a megrendelés végén írd meg nekünk a választott színeket. Amennyiben ugyanabból a színből kéred a fejet és a sörényt úgy elég a legördülő menüből a megfelelő színt kiválasztanod. 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: Az egyedi rendelések elkészítésének vállalt határideje 14 nap. Ez annyit jelent, hogy a megrendelés leadásától számított 14. napig a termék elkészül. Ezt a határidőt a számlán is megtalálod). Amikor a csomagodat összeállítottuk, e-mailben értesítünk róla, hogy az szállításra vár. Függően a választott szállítási módtól a csomagod 2-4 napon belül megérkezik Hozzád. :)

Kapható választék:
Kinek:
Alapszín:
Minta:
Minta színe:
Menny.:db