Ahhoz, hogy a legteljesebb élményt tudjuk neked nyújtani weboldalunkon, kérlek fogadd el a cookie-k használatát!  Elfogadom
Termékek Menü

Textilbőr borító KISÁLLAT egészségügyi könyvre

Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: 14 NAPON BELÜL ELKÉSZÜL

Egyedi kiskönyv borító kis kedvenceknek


► minőségi textilbőr anyag
► vizes ruhával könnyen tisztítható

Az ESKA borítói egyedi megrendelés alapján készülnek. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani az alapszínt, a mintát, lemérni a kiskönyvet és mi elkészítjük neked a borítót.

F O N T O S! A textilbőr borító akkor szép, ha pontosan illeszkedik a kiskönyvre. Vásárlás előtt mérd meg a borítani kívánt kiskönyvet csukott állapotában RÁHAGYÁS NÉLKÜL. A legördülő menüben többféle méretből tudsz választani. Ha ezektől a méretektől eltérő a könyv, akkor az EGYÉB opciót válaszd és a pontos méreteket a rendelés végén a megjegyzés mezőbe írd be!

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: Mivel minden egyes borító egyedileg készül a vállalási határidő 14 nap. Ez annyit jelent, hogy a megrendelés leadásától számított 14. napig a termék elkészül. (Ezt a határidőt a számlán is megtalálod). Amikor a csomagodat összeállítottuk, e-mailben értesítünk róla, hogy az szállításra vár. Függően a választott szállítási módtól a csomagod 2-4 napon belül megérkezik Hozzád. :) 

Kapható választék:
A kiskönyv pontos mérete:
Borító színe:
Minta:
Minta színe:
Menny.:db